Kurssit

Mikä ihmeen Green Card?

GOLFIN ALOITUSKURSSI

Green card on ”golfin ajokortti” jonka tavoitteena on varmistaa, että pelaajalla on riittävät tiedolliset ja taidolliset valmiudet pelata golfia sujuvasti ja turvallisesti kanssapelaajia vaarantamatta. Kurssin kesto on 8 tuntia (sis. lajitietämystä, lajiharjoittelua, tekniikkaa, sääntötuntemusta sekä turvallisuus- ja etikettituntemusta).

Kurssin sisältö:
•    LAJIHARJOITUS (Anolan Range tai Kinolinna) 
•    SÄÄNTÖ- JA ETIKETTIOPETUS
Kurssilainen osallistuu yhteensä kolmena kertana lajiharjoitteluun ja sääntö- ja etikettiopetukseen. Lajiharjoittelussa perehdytään pitkiin lyönteihin, lähestymislyönteihin, chippeihin, bunkkerilyönteihin sekä puttaamiseen viheriöllä.

Varustus:
Säähän soveltuva, liikkumisen mahdollistava vaatetus. Maakosteutta kestävät, liikkumiseen hyvin sopivat jalkineet. Mailat ja muut välineet löytyvät seuralta.

Mikäli kurssit kiinnostaa, ota yhteys kouluttajiimme tai puheenjohtajaan:

AGC koulutustiimi Teemu Muhonen, 045 125 9986 
PGA Pro Alpo Pakarinen, 0400 996 302
Seppo Manninen, 0405034926, puheenjohtaja@anolagolf.fi 
 

Aloituskurssit

1) 21-22.5. la-su klo 9.00-13.00

2) 9-10.6. to-pe klo17.00-21.00

3) 18.-19.7 la-su 9-13.00

 tai jos sinulla on oma ryhmä (vähintään 3 hlö), kurssi järjestetään sopimuksen mukaan.

Maksut

1. Green Card kurssimaksu

  • Kurssi maksaa 70€ aikuisilta ja 30€ nuorilta (alle 21v.).
  • Aloituskurssin jälkeen AGC jäseneksi liittyvä aikuisjäsen saa “kaupanpäällisenä” 2x 9 reiän green feetä (pelimaksua), nuorisojäsen 4x 9 reiän green feetä (pelimaksua)

2. Green Cardin (ajokortin) lisäksi tarvitset pelioikeuden kentälle. Tämän saat joko maksamalla yksittäiset kierroksen kentällä (Green Fee) tai koko kauden pelioikeuden.

HUOM! Kenttäyrittäjä TARJOAA! Anolassa Greencard- kurssin suorittaneille ensimmäisen kauden kausipelioikeuden tarjoushinnalla 170 €. Pelioikeusmaksut voi maksaa myös liikunta ja virikeseteleillä. (Pelioikeus = saat pelata koko kesän niin monta kierrosta kuin haluat)

3. Ja lopuksi, golfkentälle pääsy edellyttää myös, että vakuutusasiat ovat kunnossa. Tämä hoituu maksamalla golfseuran jäsenmaksun, jolloin olet vakuutuksen piirissä. Anola Golf Clubin jäsenmaksu 60 € on valtakunnan edullisimpia, eikä ns. liittymismaksua ole lainkaan.

 

Alpo Pakarinen
PGA pro, green card -kouluttaja